Ești captiv în cercul vicios? Te ajută porumbeii

Dacă ești prins mereu într-un cerc vicios, trebuie să afli că porumbeii te pot ajuta. I-am văzut cu toții prin preajmă – acești șobolani cu aripi, cum le spun unii. Indiferent ce părere ai despre porumbei, nu se poate nega faptul că sunt niște creaturi fascinante.

Conform unor surse de încredere, se pare că aceste păsări fac parte dintr-o organizație misterioasă, denumită Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori. Liderul grupului este un porumbel francez, bătrân și înțelept, care transmite mesaje secrete și instrucțiuni colegilor săi din întreaga lume, astfel încât porumbeii să ajute oamenii să scape din cercul vicios și să obțină iluminarea aviară. Detalii în continuare. Vom dezvălui, de asemenea, modul în care funcționează această societate secretă și ce poți să faci ca să obții ajutor de la porumbei.

Ce este Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori?

Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori este o organizație misterioasă dedicată iluminării aviare a oamenilor. Toți cei care fac parte din această organizație au jurat să păstreze secretul – nimeni din afara grupului lor nu poate cunoaște toate activitățile acestora. Singura modalitate de a afla mai multe despre ei este prin întâlniri secrete și conversații codate (uneori, în mediul online, emoji cu dublu sens).

Scapă din cercul vicios. Află semnul din Codul secret al porumbeilor

Din fericire, publicația noastră a reușit să afle un semn din codul lor secret de comunicare. Conform surselor noastre, dacă observați acest emoji 🍆 în comentarii, pe profilul dumneavoastră, e posibil să fi fost marcat de Societatea Porumbeilor Rotitori ca potențial membru. Dar cu ce se ocupă Societatea mai exact și de ce e bine să devii membru?

Luați un cerc, mângâiați-l. Va deveni vicios! – Eugen Ionescu

Societatea a fost înființată în 1985, la un an după ce Eugen Ionescu a publicat piesa de teatru „Cântăreața Cheală„. Porumbelul fondator a sesizat, datorită piesei, o problemă majoră: oamenii au tendința să mângâie cercurile, pur și simplu nu se pot abține. În consecință, cercurile devin vicioase. În acel moment, porumbelul și-a dat seama că are o soluție eficientă. 

Cum funcționează Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori?

După revelație, porumbelul a înființat Societatea Secretă și a început să selecteze oamenii care obișnuiesc să se învârtă în cerc, oferindu-le următoarea soluție: în loc să se învârtă în cercul vicios, cei selectați primesc un porumbel care se învârte în locul lor. Astfel, tendința către activități inutile dispare. Practic, porumbelul este antrenat să preia rotirea inutilă a oamenilor și o transformă, cu plăcere, într-un spectacol vizual, util pentru toată lumea. Din cercul vicios se poate scăpa cu ajutorul acestor porumbei. La vremea respectivă, fondatorul a notat în jurnalul său:

….e dureros să vezi oameni învârtindu-se în cerc. În schimb, la porumbei această activitate are sens. 

M. Paris, 1986.

Din 1985 și până în prezent, se pare că Societatea a ajutat foarte mulți oameni să depășească impasul. În prezent, Societatea își continuă misiunea în secret. 

Cum te poate ajuta Societatea Porumbeilor să scapi din cercul vicios?

Într-un interviu, acordat telepatic, nepotul fondatorului a declarat: 

Bunicul meu a avut viziune. Și-a dat seama că poate ajuta oamenii să scape din cercurile vicioase în care se învârt. Soluția lui a dat rezultate de-a lungul timpului și de aceea continuăm munca și azi. 

– Nepotul Porumbelului Fondator

Când a fost întrebat însă de ce această muncă e secretă, nepotul fondatorului a declarat că preferă să nu intre în detalii, dar că e mai bine așa pentru că unora, pur și simplu, le place să se învârtă în cerc, iar în acele cazuri Societatea preferă să nu se implice. Pentru cei care doresc să scape din cercul vicios, un prim pas este folosirea zilnică a semnului dezvăluit în exclusivitate pentru noi.

Cum poți intra în Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori?

Pe scurt, nu se poate prin înscriere directă. În schimb, e necesar să aștepți un semn din partea Societății. Dacă ai sesizat 🍆 pe profilul tău, în comentarii, e posibil să fi fost deja selectat. Nu este clar procesul de admitere, dar se pare că porumbeii rotitori analizează toți oamenii și decid pe baza criteriilor lor secrete cine ar trebui să primească un porumbel rotitor și să iasă, astfel, din cercul vicios. 

Pe surse am aflat însă că se pot face trei acțiuni concrete prin care Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori să analizeze mai repede dosarul tău:

  • Evaluare personală: realizează o analiză temeinică a acțiunilor tale. Dacă ai cel puțin 3 situații la activ în care te-ai învârtit în cerc și nu îți place acest lucru, e posibil să intri în Societatea Secretă.
  • Citește „Cântăreața Cheală„ de Eugen Ionescu (textul oferă mai multe informații despre cum poți să ieși din cercul vicios pe cont propriu).
  • Antrenează-ți răbdarea: lucrurile nu se schimbă peste noapte. Cel mai important e să-ți dorești schimbarea. Poți să ieși din cercul vicios cu ajutorul porumbeilor, dar ai răbdare să fii contactat. Nicio persoană care și-a dorit să iasă din cerc cu adevărat nu a fost ignorată de porumbeii salvatori.

Acest articol va fi observat cu siguranță de Societatea Secretă a Porumbeilor Rotitori. Lasă în comentarii mesajul tău codat pentru ei. 

Descoperă mai multe informații din universul fascinant al animalelor. Citește în continuare despre câinele care a împușcat un om și nu regretă nimic

Rotire fericită a porumbelului personal și ieșire lejeră din cercul vicios! 🕊️🕊️🕊️ 

Un comentariu la „Ești captiv în cercul vicios? Te ajută porumbeii”

Lasă un răspuns