Câinele care a împușcat un om nu regretă nimic

Un câine a împușcat un bărbat după ce l-a prins urinând în curtea sa. Proprietarul câinelui a declarat că bărbatul fusese avertizat înainte să nu-și facă nevoile pe proprietate.

„I-am spus de nenumărate ori să nu vină aici să își facă nevoile că avem un câine extrem de sensibil, dar el nu a vrut să asculte.”

– a declarat proprietarul câinelui

Așa că Rex, câinele familiei, a luat problema în propriile lăbuțe. „L-am prins pe bărbat în flagrant și l-am împușcat direct în picior”, a spus câinele. Rex a declarat că nu regretă ceea ce s-a întâmplat și că ar face-o din nou dacă ar fi necesar.

„Nu vreau să rănesc pe nimeni, dar am o perioadă de instabilitate emoțională…”

Rex, câinele sensibil

“Suntem ființe sau animale? Eu întotdeauna îmi voi proteja familia, iar oricine nu-mi respectă spațiul, va fi rănit”, a mai adăugat câinele. Bărbatul a fost dus la spital cu răni care nu-i pun viața în pericol. Proprietarul câinelui nu a fost acuzat de nicio infracțiune.

Ce spun vecinii despre gestul câinelui instabil emoțional? 

Unii sunt de părere că acest câine a mers prea departe, în timp ce alții cred că acesta și-a făcut doar datoria. „Cred că este ridicol că l-a împușcat câinele„, a spus un vecin. „Ar fi putut doar să latre la el sau ceva de genul acesta”.  Un alt vecin a spus: „Nu dau vina pe câine. Dacă cineva ar fi venit pe proprietatea mea și ar fi făcut pipi, I-aș fi împușcat și eu.”

Un câine cu un trecut tulburat

Se pare că Rex are antecedente penale. În 2014, într-un incident foarte asemănător cu acesta, Rex a împușcat o persoană care se afla pe proprietatea familiei. Bărbatul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și a trebuit să stea în spital timp de câteva săptămâni. Proprietarii lui Rex au fost acuzați de agresiune, iar câinele a fost dus atunci la secție. Nu este clar ce s-a întâmplat după aceea. Motivul atacului din 2014 se pare că ar fi fost același lucru: bărbatul se plimba pe proprietate și făcea pipi. Doar că în 2014, spre deosebire de acum, bărbatul nu a primit niciun avertisment.

Ființele să respecte celelalte ființe

Se pare că Rex este un câine care nu acceptă cu ușurință ca oamenii să încalce regulile pe proprietatea sa – chiar dacă aceste reguli sunt doar în mintea lui. Nu este clar dacă același bărbat a fost implicat în ambele incidente. 

Bărbatul a fost dus la spital și se așteaptă ca acesta să se recupereze complet. Proprietarul câinelui crede că nu ar trebui să fie depuse acuzații împotriva lui Rex, deoarece acesta își făcea doar datoria. „Rex este un băiat bun„, a spus proprietarul. „El doar ne protejează.”

Doar timpul va spune dacă acest câine va ajunge la închisoare sau nu. Dar un lucru este sigur: acest câine cere ca ființele să respecte celelalte ființe. Când acest lucru nu se întâmplă, se pare că Rex reacționează ferm.

Această poveste a divizat comunitatea. Tu ce părere ai? Spune-ne în comentariile de mai jos.

2 comentarii la „Câinele care a împușcat un om nu regretă nimic”

Lasă un răspuns