Cercul Creatorilor

Căutăm oameni cu minți versatile și instrumente de creație flexibile. Îi așteptăm cu brațele deschise pe toți cei care au ceva de spus printr-o creație.

Susținem, încurajăm și publicăm toate tipurile de creații originale: începând de la gif-uri, stickere, poezii, jurnalism narativ, grafică, ilustrații, fotografie și nu numai. Condiția obligatorie este să fie o creație originală. Vei semna un acord în acest sens.

Cum funcționează?

Intră în comunitatea creativă Subtext și devino membru al Cercului Creatorilor prin înscrierea unei creații spre publicare pe platformă sau în revista Subtext.

Dacă propui o creație conectată la temele active în prezent, materialul tău va fi publicat în revista Subtext, dar publicăm toate materialele primite pe platforma Subtext.

Prin publicarea creației tale, fie pe platformă, fie în revistă, intri în Cercul Creatorilor Subtext și vei primi badge-ul de membru.

Teme de creație 5, 6, 7, 8

Subtext & Co.

Co. sau Company desemnează partenerii publicației Subtext. Noutatea este că, începând de acum, creatorii Subtext pot primi brief-uri de creație și de la partenerii noștri, iar ideea selectată de partener va fi remunerată. Provocările creative din acest segment funcționează în paralel cu temele de creație ale revistei Subtext.

Brief de creație pe e-mail

Poți să primești direct pe e-mail toate provocările creative. E necesar să te înscrii folosind formularul de mai jos. Dacă răspunzi și alegem să publicăm creația ta, devii automat membru al Cercului Creatorilor.

Unde trimiți propunerea creativă

Așteptăm toate propunerile pe adresa de e-mail contact@subtext.ro. Spor și inspirație!