4 teme de creație pentru oameni cu talent

După o tăcere lungă, revista Subtext revine ca Hamlet pe lângă pereți: neașteptat și cu vești.  Cu bucurie anunțăm finalul reorganizării și vești bune pentru toți cei care creează sau cochetează cu posibilitatea. În noua formulă, vei descoperi Cercul Creatorilor Subtext, din care te invităm să faci parte. Despre Cercul Creatorilor poți să afli mai multe aici

Pe parcursul derulării proiectului, prin experiență, ne-am dat seama că e nevoie să oferim un cadru diferit pentru creatorii și cititorii Subtext, mai amplu. De aceea, temele de creație Subtext sunt, începând de acum, deschise simultan pentru o perioadă de timp nelimitată calendaristic. Ceea ce înseamnă că poți explora toate temele lunare și poți răspunde, printr-o creație, exact atunci când consideri că materialul tău a ajuns la cea mai bună formă pentru publicare. Fiecare ediție se va publica în formă finală atunci când întreaga dimensiune a revistei va fi acoperită de creații originale (40 de pagini). Pentru fiecare autor am rezervat câte o pagină.

Am îndepărtat, așadar, presiunea timpului pentru a da ocazia tuturor  să compună în liniște. Am primit numeroase texte și creații vizuale de foarte bună calitate în momente în care nu aveam tema care să găzduiască perfect materialul. Noile teme de creație au fost alese astfel încât să invite cu generozitate imaginația oricui. În acest fel,  experiența anterioară devine secundară. Nu contează dacă ai mai publicat, contează dacă tema vibrează cu un acord important din sufletul tău, iar rezultatul este o creație originală.

Descoperă mai jos temele de creație Subtext 5, 6, 7, 8. Temele de creație 9, 10, 11 și 12 vor face subiectul unui vot pe Instagram în zilele următoare.

Subtext 5

TITLUL EDIȚIEI: CARTEA MEA ÎNCEPE AȘA

Pentru această ediție mai avem disponibile 33 de pagini. Mulțumim autorilor care ne-au trimis prima pagină din cărțile pe care doresc să le publice cândva. Ne-au surprins, ne-au bucurat, uneori am plâns. Trimite și tu prima pagina din cartea ta. Ar putea fi primul pas către publicarea cărții tale. Nu scrie „cândva„ o carte, acționează chiar acum. Cel mai bun timp e prezentul.

Cartea mea începe așa…
Subtext nr. 5


Dar adevărul
Subtext nr. 6

Subtext 6

TITLUL EDIȚIEI: DAR ADEVĂRUL

Uneori adevărul poate fi greu de spus. Totuși, adevărul e unul dintre cele mai importante daruri pe care le poți oferi cuiva. Adevărul e important. Adevărul poate elibera.

Ce nu i-ai spus cuiva și ai fi vrut? Poate ți-ai dat seama mai târziu că ar fi trebuit să-i spui. Spune-i acum printr-un text de 200-1000 de cuvinte. Pune gândurile pe hârtie și dăruiește acum adevărul.

Vom transforma fragmente cheie din textul tău în afișe promovate pe Instagram, așa cum vezi pe copertă. Da, îți putem proteja identitatea, dacă îți dorești acest lucru. De asemenea, poți folosi o platformă de mesaje anonime, dacă nu vrei să trimiți textul de pe emailul tău (uite aici un link util).

Subtext 7

TITLUL EDIȚIEI: IDEILE TALE AICI

Întotdeauna încercăm să ne păstrăm mințile deschise, astfel încât Subtext nr. 7 este ediția fără copertă, fără temă, fără titlu (acum). Subtext nr. 7 este ediția pe care creatorii o pot realiza în totalitate. Creează chiar tu coperta. Propune chiar tu tema. Oferă chiar tu titlul ediției. Poți să propui designul copertei și/sau tema și/sau titlul ediției Subtext 7. De abia așteptăm să-ți descoperim ideile. Cerul este limita – aici se potrivește cel mai bine.

Ideile tale pe copertă
Subtext nr. 7

Obsesia și depresia
Subtext nr. 8

Subtext 8

TITLUL EDIȚIEI: OBSESIA ȘI DEPRESIA

Ce te obsedează? Ce te pasionează? Ce te întristează? Răspunde printr-o creație în orice formă.

Teme creative, în curs de publicare

Dacă ne-ai trimis un material, te asigurăm că a fost citit și că se află în curs de editare. Vei primi un mesaj în curând și vei putea descoperi materialul tău în forma pregătită pentru publicare. Mulțumim pentru răbdare!

Contact revista pe Telegram

Pentru o comunicare mai rapidă,  acum ai la dispoziție și proaspătul lansat canal Telegram. Oricând ai nevoie de un răspuns rapid sau vrei să ne comunici un gând, o idee, nu ezita să ne contactezi pe Telegram Subtext, iar pe email aici: contact@subtext.ro. Pe email așteptăm propunerile tale.

Îți mulțumim că ai citit. În continuare, poți să afli mai multe despre revista Subtext, cum a pornit  și care este misiunea acestui proiect ivit, pe neașteptate, prin Instagram.

Pe curând,

-Echipa Subtext

💜


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: