Volumul Old Touch de Daria Frățiloiu

Daria Frățiloiu a publicat lucrarea „Old Touch” la începutul lunii martie 2022, la editura Letras. Cartea este scrisă în limba engleză și conține diferite citate, pasaje, fraze și poezii care abordează teme precum: iubirea, despărțirea, speranța, pierderea, copilăria, toate fiind povestite ca niște amintiri. 

Partea frumoasă a primei iubiri

Cartea arată partea frumoasă a primei iubiri, cât și cea mai puțin frumoasă și ne ajută să retrăim fiorul iubirii, să îl înțelegem. Citatele cu semnificație ascunsă pot fi ușor interpretare de cititori, iar cele care au o anumită semnificație te lasă sa te regăsești în ele. Nu există persoană care nu a citit vreodată o poezie. Acestea reușesc sa ne transmită anumite sentimente unice in momente potrivite ale vieții noastre. Iar dacă nu, peste un anumit timp, ne vom regăsi cu siguranță în ele.

"He just told me words on paper
nothing concrete or clear or true
but oh I was such a fool to 
believe every word
it was just you
typing lies in my head  as if I 
was your typing machine.


A little while later 
and here am I
A little while later 
still feeling that old touch."

Despre Daria

My emotions are like birds. They fly up and down, left and right, without a direction.
Especially when it comes to you.

– Daria Frățiloiu

„De când eram mică, bunicul îmi citea zilnic cărți, iar de la vârsta de 9 ani am început să scriu în jurnal. Până în prezent am peste 30 de jurnale, iar când unii oameni află asta, prima lor întrebare este cum am reușit să scriu în fiecare zi. Mereu le spun că, pentru mine, a devenit o rutină, o necesitate, este ceva ce dacă nu fac, nu mă simt bine.

Prin clasa a 5a am început să fac cursuri de limba engleză și în timp am constatat că pot sa mă exprim mai bine în limba respectivă, de aceea prima mea carte a fost publicată în engleză. Când o recitesc, uneori simt că mai pot reformula fraze și rescrie pagini. Totuși, mă bucur că am avut curajul să public la 17 ani ca să nu regret mai târziu. După ce citiți „Old Touch”, o să constatați cât de mult îmi plac amintirile și cât de mult țin să le păstrez sub orice formă.”

Lasă un răspuns