Politica de retur

Politica noastră de rambursare și returnare durează 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziția dvs., nu vă putem oferi rambursare.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Produsele care nu pot fi returnate:

  • Carduri Cadou (Gift Card-uri)
  • Produse digitale

Pentru a finaliza returul, avem nevoie de o chitanță sau de o dovadă de cumpărare.

Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale:

  • Publicații cu semne vizibile de deteriorare
  • CD, DVD, VHS tape, software, video game, cassette tape, or vinyl record that has been opened.
  • Orice articol care nu se află în starea sa originală, este deteriorat sau îi lipsesc piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
  • Orice articol care este returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare

Rambursare

După ce articolul returnat este primit și inspectat, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom informa cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării dumneavoastră.

Dacă vi se aprobă, atunci rambursarea va fi procesată, iar suma va fi restituită pe cardul folosit la plata inițială sau prin metoda inițială de plată, în termen de 14 zile lucrătoare.

Ramburs întârziat sau lipsă

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați-vă din nou contul bancar.

Contactați apoi compania emitentă a cardului de credit; este posibil să dureze ceva timp până când rambursarea dvs. va fi vizibilă în cont.

Apoi contactați banca dumneavoastră. De multe ori, există o perioadă de timp de procesare înainte de a fi înregistrată o rambursare.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la contact@subtext.ro

Articolele aflate la reducere

Numai articolele cu preț normal pot fi rambursate. Articolele cu preț redus nu pot fi rambursate.

Schimbarea produsului

Înlocuim articolele doar dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă aveți nevoie să îl schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la contact@subtext.ro și trimiteți articolul la: Lascăr Catargiu nr. 11 A, sector 1, București.

Cadouri

Dacă articolul a fost marcat ca fiind un cadou atunci când a fost cumpărat și expediat direct către dvs., veți primi un credit pentru cadou în valoare de valoarea returului. Odată ce articolul returnat este primit, vi se va trimite prin poștă un cupon cadou.

În cazul în care articolul nu a fost marcat ca fiind un cadou atunci când a fost cumpărat, sau dacă cel care a făcut cadoul a trimis comanda la el însuși pentru a ți-o oferi mai târziu, vom trimite o rambursare celui care a făcut cadoul, iar acesta va afla despre returnarea ta.

Expedierea retururilor

Pentru a returna produsul, trebuie să îl trimiteți prin curier la: Lascăr Catargiu nr. 11 A, sector 1, București.

Veți fi responsabil pentru plata costurilor de transport pentru returnarea articolului. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de returnare va fi dedus din rambursarea dumneavoastră.

În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul schimbat să ajungă la dumneavoastră poate varia.

Dacă returnați articole mai scumpe, puteți lua în considerare posibilitatea de a utiliza un serviciu de expediere cu urmărire sau de a cumpăra o asigurare de transport. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne la contact@subtext.ro pentru întrebări legate de rambursări și retururi.

SUBTEXT